You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Перець фарширований

Стручки зеленого солодкого перцю миють, обрізують вер­хівки разом з стеблом і вичищають насіння. Приготовлений таким чином перець кладуть в киплячу підсолену воду на 2—3 хвилини,, потім викладають на сито і дають стекти воді.

Після цього начи­няють підготовленим завчасно фаршем (з м’яса, рису і овочів), кладуть в один-два ряди в каструлю, заливають бульйоном, до­дають масла й томату і тушкують під кришкою в духовці або на вогні протягом ЗО—40 хвилин. При подаванні на стіл поливають сметанним соусом.

Перець можна подавати на стіл як у гарячому, так і в холод­ному вигляді. В останньому випадку перець повинен бути при­готовленим на олії.

Tags:

Leave a Reply