You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Печеня з телятини

Телятину нарізають шматочками вагою по 70—80 г, солять, посипають перцем, обсмажують   на   смальці.   Окремо трохи обсмажують цибулю.

Потім м’ясо і цибулю кладуть у сотейник або кастру­лю, додають бульйон, сметану і тушкують під закритого кришкою до го­товності.

Галушки готують так: в борошно вливають молоко, розведені дріжджі, розтоплене вершкове масло, яйця, підсолюють, замішують тісто і дають йому підійти. Потім тісто ділять на скрутні, нарізають і відварюють у під­соленій воді.

Коли м’ясо майже готове, кладуть смажену картоплю і галушки. Перед подачею до столу печеню посипають зеленню.

Набір продуктів:  500 г телятини, 2 цибулини, півсклянки сметани, 6 картоплин. Для галушок: склянка борошна, 3 чайні ложки розтопленого вершкового масла, півсклянки молока, 1 яйце, 5—6 г дріжджів, сіль.

Tags:

Leave a Reply