You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Печеня в горнятку

Нарізане шматочками м’ясо солять й обсмажу­ють до утворення  кірочки.  Потім кладуть його   в   каструлю,   заливають бульйоном, додавши спеції, і тушкують до готовності.

Картоплю і моркву, нарізані кубиками, обсмажують до напівготовності. Усе це кладуть у кера­мічне горнятко, заливають гарячим грибним соусом зі сметаною, додають часник,   солять  і   поливають   вершковим    маслом.    Горнятко   накривають коржем з тіста, змазавши його яйцем, ставлять у духовку.

Набір продуктів па 1 горнятко: 200 г м’яса (яловичини або баранини), 100 г картоплі, 60 г моркви, 15 г жиру, 200 г грибного соусу, 20 г сметани, 1 зубок часнику, 5 г вершкового масла.

Тісто роблять так: у борошно додають воду, яйце, маргарин, цукор, сіль і замішують до середньої густоти. На 50 г борошна — 5г цукру, 5 г маргарину, чверть яйця (в тісто і для змазування кришки).

Tags:

Leave a Reply