You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Паста з шинки і пасти «Океан»

Круто зварені яйця обчищають і разом з шинкою пропускають крізь м’ясорубку. До утвореної маси додають розморожену і припущену пасту «Океан», масло, натертий на дрібній тертці сир, а також гір­чицю, сіль і перець.

Старанно розтирають. Якщо ма­са дуже густа, її розводять сметаною. Якщо шинка жирна, масла не додають. Використовують для бу­тербродів, як начинку для овочевих запіканок тощо.

Шинка (окіст) копчено-варена або варена без шкіри—150, паста «Океан»—150, вершкове мас­ло — 50, яйця — 2, швейцарський сир — 60, гірчиця, перець, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply