You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Огірочник по-українськи з рибою, кальмарами або креветками

З рибних відходів варять бульйон. Корені, нарізані дольками або брусочками, і нарізану цибулю па­серують з жиром.

У гарячий бульйон кладуть кар­топлю, корені, спеції, а через 10 хв після закипан­ня кладуть нарізані огірки, кусочки сирої риби, бі­лий соус, шпинат або салат і варять до готовності. Огірочник заправляють за смаком сіллю і перцем. При подачі на стіл посипають зеленню.

Можна використовувати тріскову рибу або мор­ський окунь, зубатку, аргентіну, рибу-капітан або кефаль.

Огірочник можна приготувати також з кревет­ками або кальмарами. При цьому в приготовлений суп кладуть окремо зварені і нарізані кубиками кальмари та креветки.

Риба — 400, картопля — 600, морква — 100, пет­рушка 40, селера — 40, цибуля—100, солоні огірки — 150, шпинат або салат 150, борошно — ЗО, свиняче сало — 50, сметана100, зелень — 10, сіль, перець — за смаком.

Leave a Reply