You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Налисники

Найголовніше-—млинці. Готують їх так: десяток яєць розбивають у каструлі так, щоб аж піна утворилася, потім насипають туди жменю пшеничного борошна і стільки ж крохмалю. Усе це повинно бути на молоці, причому молока стільки, щоб тісто було ріденьке (стікало з ложки).

Тісто в сковорідку наливають потроху, тоді млинці будуть не грубими.

Коли всі млинці готові, беруть сир і ложкою його на­кладають на млинець, скручують і складають в кастру­лю, кожний шар притрушують цукром і змащують мас­лом. Каструлю закривають кришкою і ставлять у піч, щоб пройшлися гарячим духом.

Якщо поспішають, то став­лять у духовку газової плити. Але тоді налисники пода­ють одразу після виймання з духовки. У печі ж вони мо­жуть стояти і день. Ідять із сметаною чи молоком.

Якщо сиру немає, то роблять налисники з м’ясом, пе­чінкою, маком,повидлом.

Leave a Reply