You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Начинка з грибів

Очищені, промиті і ошпарені окропом протягом 5 хвилин свіжі білі гриби нарізують кусочками або січуть не дуже дрібно і під­смажують.

Потім додають до грибів підсмажену, дрібно нарізану ріпчасту або зелену цибулю, 1 столову ложку борошна, перемі­шують, вливають трохи молока або бульйону, гріють до кипіння, заправляють сіллю і перцем.

Начинку можна зробити і з солоних грибів: промиті гриби січуть і підсмажують, потім додають до них підсмаженої цибулі.

Смачна начинка буває з сушених грибів: зварені гриби дрібно січуть, пропускають через м’ясорубку і злегка підсмажують.

По­тім кладуть у гриби дрібно нарізану і підсмажену цибулю, гре­чану або пшоняну розсипчасту кашу чи відварений рис, солять; можна додати також трохи меленого перцю.

На 1 кілограм свіжих або 50 грамів сушених грибів беруть: 11/2 склянки гречаних крупів чи пшона (для каші) або 1 склянку рису, 1—2 головки цибулі, 1—2 столові ложки жиру.

Tags:

Leave a Reply