You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

М’ясо стругане

Яловичину (бажано вирізку) нарізають брусоч­ками завдовжки 3—4 см і завтовшки 1 см, солять, приперчують і обсмажу­ють, потім додають нарізані брусочками варені гриби, тушковані на верш­ковому маслі, сметанний соус з томатом та цибулею і доводять до кипіння.

Окремо подають смажену картоплю.

Набір продуктів: 500 г м’яса, 100 г варених грибів, 1,5—2 склянки соусу.

Соус готують так: півсклянки борошна з такою ж кількістю вершко­вого масла підсмажують до світло-жовтого кольору, додають томат-пасту, розмішують, розводять гарячим м’ясним бульйоном (півтори склянки), до­дають сметану і варять на невеликому вогні протягом 5—10 хвилин.

Одно­часно підсмажують на вершковому маслі подрібнену цибулю і кладуть її в соус незадовго до того, як має закінчитися варіння. На склянку сме­тани — півсклянки борошна, 1,5—2 столові ложки томату-пасти, 2 цибу­лини і 3 столові ложки вершкового масла.

Tags:

Leave a Reply