You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Морське «Асорті», запечене з помідорами й рисом

На змащену жиром сковороду або лист викладають шарами розсипчастий рис, змішаний з розмороже­ною пастою «Океан» і пасерованим солодким пер­цем або цибулею, кусочки відварної або припуще­ної риби з відварними креветками, потім шар сма­жених помідорів, нарізаних товстими кружальцями, а зверху — шар рису.

Масу заливають злегка під­соленим молоком, змішаним із жовтком і збитим білком, посипають тертим сиром і запікають у ду­ховці 25 хв. Перед подачею на стіл посипають зеле­ною цибулею. Окремо можна подати зелений салат.

Відварне філе тріскових риб — 120, свіжоморожені або консервовані відварні креветки — 100, пас­та «Океан» — 50, смажені помідори—100, відвар­ний рис 100, солодкий перець — 100, ріпчаста ци­буля 150, зелена цибуля — ЗО, сир — 20, жир — 20, молоко—100, яйця — 2, сіль — за смаком.

Leave a Reply