You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Млинці з яблуками

Просіяне пшеничне борошно кладуть у каструлю, розводять поступово молоком, додають сирих яєць, солі, цукру і добре пе­ремішують, щоб не було грудочок. Одержану однорідну масу печуть на розігрітій сковорідці, злегка змащеній салом.

Тісто треба наливати тонким шаром і обсмажувати тільки з одного боку. З яблук вирізують середину, дрібно нарізують, злегка тушкують з цукром на вогні. Яблучний фарш кладуть на випечений мли­нець, загортають у формі конверта і обсмажують з обох боків.

Подаючи на стіл, млинці посипають цукровою пудрою, змі­шаною з корицею (подають холодними або гарячими).

На 1/4 склянки пшеничного борошна беруть: 1/2 склянки молока, ]/4 яйця, 3 грами цукру, 2 грами сала, одно свіже яблуко, 1/а чайної ложки цукру, 2 чайні ложки вершкового масла, 1 чайну ложку цукрової пудри, 2 столові ложки сметани, 1 штуку кориці.

Tags:

Leave a Reply