You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Млинці українські

З пшона варять на молоці в’язку кашу, дають їй остигнути і пропускають через м’ясорубку на густу решітку. Половину про­сіяного борошна з’єднують з молоком, кладуть дріжджі, дають підійти, додають зварену кашу і все це добре перемішують.

Після цього додають борошно, яке залишилось, кладуть яєчні жовтки розтерті з цукром, сіль, знову замішують і ставлять, щоб воно підійшло. Після цього додають збиті білки і випікають млинці.

При подаванні на стіл млинці поливають маслом і окремо подають сметану. На 2 столові ложки пшона беруть: 2 столові ложки борошна пшеничного, 1/2 склянки молока, 1/2 чайної ложки цукру, 4 грами дріжджів, 2 столові ложки сметани, 1 сто­лову ложку масла.

Tags:

Leave a Reply