You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Мариновані оселедці

Оселедці вимочують, у холодній воді, потрошать, відрізують голови, хвости і плавці. Потім промивають, знімають шкіру і відокремлюють філе.

Одночасно готують маринад: оцет розводять наполовину з во­дою, кип’ятять, додають нарізану ріпчасту цибулю і варену кру­жальцями моркву, знову доводять до кипіння; потім кладуть лав­рове листя, гвоздику, запашний перець і цукор.

Підготовлене філе оселедця складають у скляний або фарфоровий посуд і заливають охолодженим маринадом. Зверху маринад заливають олією і ставлять у прохолодне місце  для маринування на 3—4 години.

На 100 грамів оселедця беруть: 20 грамів цибулі ріпчастої, 12 грамів моркви, 1 чайну ложку олії, 1 столову ложку 3-про-центного оцту,1/3 чайної ложки цукру, до смаку лаврового листя, перцю запашного, гвоздики і кориці.

Tags:

Leave a Reply