You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Курчата в сметані

Приготовлені тушки курчат солять, кладуть у сотейник або глибоку сковорідку, поливають маслом і обсмажують у духовці до напівготовності. Потім посипають сухарями, заливають сме­таною, накривають і тушкують до готовності.

Зелений салат пе­ребирають, промивають, заправляють сметаною і оцтом, цукром, сіллю, кладуть у сотейник і посипають зверху вареними посіче­ними яйцями.

При подаванні курчат поливають сметаною, в якій вони туш­кувались, а на гарнір подають заправлений зелений салат.

На 230 грамів курчат беруть 1/з склянки сметани, 3 чайні ложки масла вершкового, 1 чайну ложку сухарів, 100 грамів салату, ‘/4 яйця, 2 чайні ложки оцту, 1/з чайної ложки цукру.

Tags:

Leave a Reply