You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Котлети з курятини

На кожну порцію вагою 80—90 г слід класти 30—35 г фаршу. Для приготування фаршу треба взяти ЗО г горіхів, 60 г від­варених грибів, 100 г вершкового масла.

Курятину (м’якоть) двічі пропускають крізь м’ясорубку, потім ділять на порції, заповнюють фаршем, формують котлети, обкочують їх в яйці та нарізаній дрібненькими кубиками черствій булці і смажать у фритюрі.

Фарш готують так: серцевину волоського горіха підсмажують, дрібно січуть, змішують з вершковим маслом і попередньо відвареними, а потім підсмаженими шаткованими грибами, солять і посипають перцем.

На гарнір подають цвітну капусту, смажену в сухарях.

Tags:

Leave a Reply