You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Картопля, фарширована рибними консервами

Відварити в підсоленій воді картоплю довгастої форми в мундирі, обчистити. Охолоджену картоплю розрізати вздовж на дві половинки, середину вибрати ложкою або спеціальною виїм­кою, а заглибини заповнити сумішшю з розтертих рибних консервів з олією, дрібно нарі­заної зеленої цибулі та січених крутих яєць, додати січену зе­лень кропу та петрушки, по­перчити.

Дно плоскої тарілки вистелити листками зеленої салати, зверху викласти фарши­ровану картоплю, посипавши її тертим сиром. Прикрасити зеленню та журавлиною.

Картопля 4 шт., консерви рибні в олії — 200 г, цибуля — 0,3 шт., яйце 1,5 шт., зелень (січена) — / ст. ложка, мелений перець, зелений салат, твердий сир, гілочки зелені селери, жу­равлина, сіль.

Leave a Reply