You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Карасі в сметані

Очищені карасі солять, посипають перцем, обкачують у борошні і обсмажують з обох боків до рум’яної,кірочки.

Обсмажені карасі складають на сковорідку з білого металу, змащену маслом, об­кладають навколо нарізаною кружальцями обсмаженою картоп­лею, заливають сметанним соусом і посипають сухарями, став­лять в духовку і запікають.

Сметанний соус готують так: борошно злегка підсмажують з маслом, додають трохи бульйону, розмішують, додають сметану, сіль і розводять бульйоном. Після цього добре проварюють і про­ціджують через сито.

На 160 грамів карасів беруть: 1 чайну ложку борошна, 1 сто­лову ложку жиру, 1 чайну ложку борошна для підливи, 1 сто­лову ложку сметани, 1/з склянки бульйону, 1 чайну ложку сухарів, 3 картоплини, 1 чайну ложку жиру для смаження картоплі.

Leave a Reply