You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Гриби в сметані

Гриби чистять, миють і ошпарюють гарячою водою. Поклавши їх на сито, дають стекти воді, нарізують шматочками, солять і об­смажують на маслі. Перед закінченням смаження в гриби додають чайну ложку борошна і перемішують, потім вливають сметани, дають закипіти і запікають (при бажанні можна посипати також тертим сиром).

При подаванні на стіл посипають зеленню петрушки або кропом.

Можна також запекти в сметані і консервовані гриби. Для цього слід злити розсіл, а гриби промити, порізати і просмажити. Далі роблять так само, як і з свіжими грибами.

На 500 грамів свіжих грибів беруть: 1/2 склянки сметани, 25 гра­мів сиру, 1 чайну ложку борошна і 2 столові ложки масла.

Tags:

Leave a Reply