You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Галушки, запечені з сиром

З борошна готують тісто так само, як і для локшини. Його розкачують завтовшки 1—1,5 міліметра, розрізують на кусочки, варять у підсоленій воді і відкладають на друшляк, щоб стекла вода.

Сир протирають або пропускають через м’ясорубку, додають до нього сирі яйця, сметану, цукор, сіль і частину розігрітого масла. Приготовлений сир перемішують з галушками, викладають у сотейник, змащений маслом і посипаний сухарями, і ставлять у духовку для запікання.

При подаванні на стіл до галушок подають сметану.

На 50 грамів борошна беруть: 22 грами води, ‘/2 яйця, ЗО грамів сиру, 1 столову ложку сметани, 1 чайну ложку цукру, 1/2 столової ложки масла топленого, 1 столову ложку сухарів.

Tags:

Leave a Reply