You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Ескалоп по-німецькому

Яловичину  (вирізку)   разом з жиром про­пускають крізь м’ясорубку з дрібною сіткою. У підсмажену на вершковому маслі цибулю додають яйце і, легенько помішуючи, готують негусту яєшню.

В охолоджену яешню кладуть м’ясний фарш, додають сіль, перець і все це вибивають до одержання однорідної маси. Далі формують круглі ескалопи, панірують  їх у борошні і  смажать на невеличкому вогні до золотавого кольору.

На гарнір подають смажену картоплю і червоний соус.

Набір продуктів: 400 г яловичини (вирізки), 250 г внутрішнього нир­кового жиру, 80 г вершкового масла, 4 яйця, 1 цибулина, столова ложка борошна, сіль, перець за смаком.

Tags:

Leave a Reply