You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Донський борщ з пастою «Океан»

Цей борщ найчастіше готують влітку на овочевому відварі. Буряки, моркву, пастернак і болгарський солодкий перець нарізають соломкою.

Буряки па­серують з жиром, додають пастернак, моркву, бол­гарський перець і продовжують пасерувати. Дода­ють помідори (їх попередньо обчищають і наріза­ють дольками) і пасерують ще 5—7 хв (помідори можна відварити і, не пасеруючи, протерти).

Дріб­но нарізану ріпчасту цибулю пасерують окремо. В киплячий бульйон кладуть картоплю, нарізану брусочками або дольками, і варять 5 хв, кладуть капусту, нарізану соломкою, варять 7—10 хв, а по­тім додають пасеровані овочі й продовжують ва­рити до їх готовності. Окремо варять обчищену картоплю. Протирають її разом з дефростованою пастою «Океан» і все додають у борщ за кілька хвилин до кінця варіння. За 3 хв до готовності в борщ кладуть сметану і посипають зеленню.

Буряки — 200, картопля — 600 (в тому числі в протертому вигляді — 200), капуста — 250, морква— 80, пастернак — 60, ріпчаста цибуля—100, помідори — 200, болгарський перець — 80, паста «Океан»—100, олія — 60, сметана—50, зелень, сіль — за смаком.

Tags:

Leave a Reply