You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Чанахі

Баранину миють і нарізають невеликими шматками  (2 —З шматки на порцію), кладуть в металевий   або   краще   глиняний посуд місткістю 2—3 л.

Туди ж вкидають подрібнену цибулю, очищену та нарі­зану часточками картоплю, порізані навпіл помідори, очищені від прожи­лок і дрібно нарізані стручки квасолі, нарізані кубиками баклажани, зелень петрушки; все це солять, посипають перцем і заливають 2 склянками води.
Посуд накривають кришкою і ставлять у духовку на 1,5—2 години туш­кувати.

Подають чанахі в тому ж посуді, не перекладаючи на блюдо. Набір продуктів: 500 г баранини, 750 г картоплі, 200 г помідорів, 300 г баклажанів, 200 г стручків зеленої квасолі, 1 цибулина.

Tags:

Leave a Reply