You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Бутерброди з пастою «Океан» та овочами

Відварну картоплю пропускають крізь м’ясорубку. У підсоленій воді відварюють моркву та корені пет­рушки або селери і нарізають їх маленькими кубиками.

Також маленькими кубиками нарізають свіжесолені огірки, а ріпчасту цибулю подрібнюють на тертці. Підготовлені овочі змішують з картопляним пю­ре, тертим сиром, розмороженою і припущеною пас­тою «Океан», додають за смаком сіль, дрібно нарі­зану зелень петрушки, майонез і сметану.

Суміш добре розмішують і намазують нею скибочки хліба. Картопля — 200, морква — 60, селера або пет­рушка — 60, свіжі огірки — 80, ріпчаста цибуля 60, тертий сир — 20, паста «Океан»—100, майо­нез—60, сметана —60, зелень петрушки за сма­ком, хліб — 300.

Leave a Reply