You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Бутерброди «Асорті»

Для бутербродів «Асорті» нарізають шматки пшеничного хліба масою 40 г. На кожний шматок красиво укладають продукти і відповідно прикраша­ють їх.

Ці бутерброди часто готують із салатами, зеленню, овочами, паштетом та іншими продуктами.

Для приготування бутербродів з рибним паште­том або рулетом тонкий кусок паштету укладають на хліб   і прикрашають   яйцем або   стручком червоного солодкого перцю (5 г), свіжими огірками (5—8 г) і зеленню петрушки або салатом (2-3 г).

Для бутерброда з рибою і овочевим салатом на хліб кладуть салат, заправлений майонезом з хріном, а зверху — скибочку відварної риби або рибного рулету, або фаршированої риби, змазують густим майонезом і прикрашають фігурками з ово­чів.

Для бутербродів з креветками і овочевим сала­том на хліб кладуть салат, а на нього — відварні креветки і зверху прикрашають густим майонезом та дрібно посіченим желе.

Тартинки — це різновид бутербродів, але для них використовують продукти в гарячому вигляді. Рибні гарячі продукти укладають на підсмажений хліб.

Можна також укладені на хліб різноманітні продукти кілька хвилин підігріти в духовці. Тар­тинки подають на пиріжкових або десертних таріл­ках. Приготування тартинок не складне і не займає багато часу.

Leave a Reply