You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Бутерброд з масою із солоної скумбрії або ставриди

Солону рибу розбирають на філе, вимочують у во­ді з оцтом і подрібнюють ножем. Капарці або кор­нішони дрібно нарізають, додають томат-пюре, гір­чицю, лимонний сік, змішують з подрібненою соло­ною рибою і все протирають крізь сито, а потім зби­вають з розм’якшеним вершковим маслом.

Додають червоний перець і перемішують. Масу накладають на скибочки житнього хліба.

Вершкове масло — 80, філе солоної риби —60, гірчиця — 5, капарці — 40, томат-пюре — 25, лимон­ний сік — з ‘/з лимона, червоний перець, зелень — за смаком, житній хліб — 150.

Leave a Reply