You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Борщ зелений з яйцем

Перебраний і промитий щавель і шпинат подрібнюється ножем. Потім нарізують картоплю дрібними кубиками, заливають холод­ною водою і варять до готовності.

В цей же відвар кладуть посі­чений щавель і шпинат, зелену цибулю, кріп і все разом кип’я­тять приблизно 10 хвилин. В гарячий відвар кладуть яйце, змі­шане з сметаною, доводять до кипіння і все охолоджують.

Окремо готують свіжі огірки, зварені яйця, зелену цибулю, кріп, все нарізують як для холодника. Охолоджений відвар за смаком заправляють цукром, лимонною кислотою, сіллю, після чого додають огірків, дрібно нарізане яйце, зелену цибулю і кріп.

Подаючи на стіл, додають сметану. Борщ повинен бути холод­ним. Для його охолодження можна покласти кусочок льоду.

Иа 80 грамів щавлю і 80 грамів шпинату беруть: 1 картоплину, 1/2 свіжого огірка, ЗО грамів зеленої цибулі, 1/3 яйця, 1,5 столової ложки сметани,1/2 чайної ложки цукру, 0,5 грама лимонної кислоти, 5 грамів зеленого кропу.

Leave a Reply