You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Борщ холодний

Буряки    обчистити,    нарізати    кубиками,    залитиводою  (з розрахунку 2 склянки на порцію), додати   оцет   і   варити 20—ЗО хвилин.

Готовий буряковий відвар процідити й охолодити, буряки, ва­рену картоплю і огірки, нарізані маленькими кубиками, січене яйце і дріб­но нарізану зелену цибулю перед подачею па стіл, додавши тертий хрін, сіль, цукор і гірчицю, залити буряковим відваром, додати сметану і роз­мішати.

Борщ у тарілках посипати зеленню петрушки і кропу.

Набір продуктів: 500 г буряків, 200 г картоплі, 2 свіжих огірки, 75 г зеленої цибулі, 2 яйця, 2 столові ложки сметани, 1 чайну ложку цукру, оцет за смаком.

Tags:

Leave a Reply