You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Борщ український з пампушками

Зварити бульйон з кісток і м’яса. Нарізати соломкою буряки, додати сіль, оцет, жир, томат, цукор   і тушку­вати до папівготовності.

Цибулю, моркву та корінець петрушки пошатку­вати і злегка підсмажити в маслі. У киплячий бульйон покласти нарізану картоплю і зварити до півготовності.

Всипати капусту, дати їй закипіти, а потім покласти решту   підготовлених   овочів,   підсмажене   і   розведене у холодному бульйоні борошно й варити до готовності.

Готовий борщ за­правити товченим салом з часником і зеленню. Розливаючи борщ у тарілки, покласти сметану, посипати дрібно посіченою зеленню.

Набір продуктів: 400 е м’яса, 400 г капусти і 400 г картоплі, 250 е бу­ряків, по півсклянки томату і сметани, 1 корінець петрушки, 1 морквина, 1 цибуяииа, 20 г свинячого сала, 1 столова ложка вершкового масла, стіль­ки ж оцту й цукру, зубок часнику, перець, лавровий листок.

Для приготування пампушок треба взяти 400 г борошна, додати 1 столову ложку цукру, 12 г розчинених у теплій воді дріжджів, 10 г олії, приготувати тісто; зробивши з нього маленькі булочки, спекти їх в духовці. ЗО г часнику розтерти із сіллю, додати трохи олії і кип’яченої води, роз­мішати і полити пампушки перед подачею на стіл.

Tags:

Leave a Reply