You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Битки по- селянському

Підготовлене яловиче м’ясо пропускають через м’ясорубку (через рідку решітку), перемішують з частиною нарізаної сирої цибулі, додають перець, сіль, добре розмішують і надають форми битків. Потім обкачують у сухарях і обсмажують на жиру.

Решту цибулі обсмажують і кладуть частину на дно сотейника або кастру­лі, зверху кладуть частину відварених і підсмажених грибів, по­тім на них кладуть битки і накривають їх цибулею, що залииіи-лася, і грибами, заливають бульйоном і тушкують 10—15 хвилин.

Для гарніру тушкують картоплю в грибному відварі з дода­ванням томату-пюре і жиру.

На 130 грамів яловичого м’яса беруть: 12 грамів цибулі ріп­частої для котлет, 1 чайну ложку сухарів, 1 цибулину для соусу, 10 грамів грибів сушених, або ЗО свіжих, 1 чайну лож’ку томату, 2—3 картоплини, до смаку перцю гіркого і лаврового листя, 1 чай­ну ложку жиру для картоплі.

Leave a Reply