You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Бефстроганов

М’ясо   (філейну  частішу, топкий  край,  кострець) миють, очищають від сухожилків, розрізають на невеликі шматочки, від­бивають їх сікачем або качалкою, після чого дрібно нарізають соломкою.

Ріпчасту цибулю шаткують і підсмажують на маслі. Коли цибуля підсма­житься, додають нарізане м’ясо, посилане сіллю і перцем, і смажать протя­гом 5—6 хвилин, помішуючи виделкою.

Потім м’ясо посипають борошном, розмішують і знову смажать 2—3 хвилини. Після цього додають сметану, розмішують  і, проваривши 2—3 хвилини,  приправляють  соусом  «Півден­ний» та сіллю.

На гарнір подають смажену картоплю. М’ясо і картоплю можна поси­пати дрібно нарізаною зеленню.

Набір продуктів: 500 г м’яса, 1 кг картоплі, 1/2 склянки сметани, сто­лова ложка соусу «Південний», 2 цибулини, столова ложка борошна, 3 сто­лові ложки масла.

Tags:

Leave a Reply