You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Баранина з часником

М’якоть баранини заливають наполовину розведеним водою оцтом і вимочують близько 2 годин. Після цього шпигують салом і натирають часником. Потім м’ясо кладуть на сковорідку, солять і обсмажують у духовці до напівготовності, перевертаючи його і посипаючи борошном.

Далі баранину обкладають цілою сирою очищеною картоплею і продовжують смажити до готовності.

Після цього баранину кладуть у каструлю або сотейник, заливають сме­таною і соком, в якому вона смажилась, і тушкують 15 хвилин. Потім баранину нарізують кусками і поливають соусом, в якому провадилось тушкування, і посипають зеленню петрушки.

На 220 грамів баранини беруть: 1 зубок часнику, 15 грамів сала-шпиг, 1/2 чайної ложки борошна, 1/3 склянкисмета’ни, 2столові ложки води,1/з чайної ложки 3-процентного оцту, 5 грамів зелені петрушки.

Leave a Reply