You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Баклажани в соусі з помідорів

Промиті баклажани нарізують кружальцями і в такому вигляді залишають на 1 годину. Потім посипають перцем, обсмажують з обох боків до рум’яного кольору і кладуть у каструлю в впереміжку з нарізаною і підсмаженою цибулею.

Промиті помідори злегка обсмажують, протирають крізь сито або друшляк, розбавляють оцтом, додають цукор, сіль, перець, перемішують, заливають баклажани і тушкують все разом про­тягом 12—15 хвилин. Подають баклажани в холодному вигляді.

На 250 грамів баклажанів беруть: 1/2столової ложки олії, 1 сві­жий помідор, 1 цибулину, 1 столову ложку 3-процентного оцту, 1 чайну ложку цукру, перцю гіркого до смаку.

Tags:

Leave a Reply