You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Стільниковий мед

Стільниковий мед має привабливий натуральний вигляд, смак і аромат, користується великим попитом у споживачів.

Його виробляють бджоли під час сильного медозбору в вертикальних вуликах у звичайних за розміром гніздових і магазинних рамках. Але набагато зручніше виробляти його у спеціальних секціях.

Найпростіше чотири секції розміром 103 X 110 мм розмістити в рамці магазинної надставки. Для більшої привабливості секції для стільникового меду виготовляйте різної форми й розміру.

Під час головного медозбору бджоли відбудовують стільники в секційних рамках і заповнюють їх медом. Особливо привабливий вигляд мають секції стільникового меду, запечатані білосніжними кри­шечками. На Україні таку печатку меду мають українські степові, по­ліські й карпатські бджоли.

Після запечатування секції з медом видаліть з бджолиних сімей і зберігайте до реалізації запакованими у спеціальних за розміром сек­цій дерев’яних ящиках або поліетиленових пакетах.

Tags:

Leave a Reply