You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Коріандр

Ця пряна рослина — невід’ємна частка грузинської кухні. Листям різкого специфічного запаху ароматизують овочеві та м’ясні страви.

Відвар з насіння — чудовий засіб для поліпшення травлення, ліку­вання геморою, а настій з них застосовують як заспокійливий і проти­судорожний засіб при істерії.

Для одержання насіння висійте його рано навесні рядками через ЗО—35 см на глибину 1—2 см. Щоб постійно мати зелень, висівайте його через 15—20 днів. Догляд полягає в своєчасних поливах і розпушу­ванні міжрядь.

Зелень зберіть до цвітіння, тому що молоде недостигле насіння має дуже неприємний запах. До речі, цю здатність можна використати для відлякування мишей, пацюків та інших гризунів.

Leave a Reply