You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рибна юшка із буряків з грибами

Рибу нарізають на кусочки і відварюють з кореня­ми. Замочені сухі гриби відварюють на слабкому вогні у закритому посуді.

Варені гриби дрібно сі­чуть і кладуть у супову миску або каструлю, дода­ють грибний відвар, нарізані варені буряки, кар­топлю, свіжі огірки, дрібно нарізані зелену цибу­лю та кріп, рибний відвар, заправляють за смаком сіллю, перцем, хріном та цукром і додають квас.

Перед подачею на стіл у тарілки кладуть кусоч­ки відварної риби, сметану і кусочки харчового льоду.

Можна використовувати макруруса, пікшу, путасу, мерлузу, морського окуня, тріску.

Риба — 400, сухі гриби — ЗО, буряки — 200, сві­жі огірки — 200, картопля — 300, зелена цибуля — 100, хрін — 40, кріп — 20, цукор — 10, сметана 100, сіль, перець — за смаком.

Tags:

Leave a Reply