You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Косметика на кухні

Ви готуєте обід. Від чищення та нарізування овочів шкіра рук і нігті потемніли, часте миття з милом і порошком, чищення посуду зробили шкіру сухою і шорст­куватою. Шматочком лимона протріть шкіру рук і нігті, залишки майонезу увітріть у шкіру рук, намастіть ним обличчя.

Якщо ви пекли пироги, млинці, робили запіканку, зберіть залишки білка на яєчній шкаралупі, змажте шкіру обличчя і рук 2-3 рази. Залишки сметани, картопляного пюре, манної чи геркулесової каші можуть стати чудовою косметичною маскою для обличчя.

Залишки сливової та соняшникової олії додавайте у крем чи маску. Все, що залишилось від фруктів, ягід і овочів, навіть шкірки від яблук, апельсинів, лимонів, огірків, моркви, перетворіть у кашку і наносьте на обличчя.

Для вибілювання ластовиння і пігментних плям, для освітлення шкіри обличчя можна зробити маску із залишків сиру, додавши трішечки жовтка і 2 – 3 краплі перекису водню.

Другий варіант: сир на кінчику ложки змішайте із залишками меду і молока, можна кефіру, ацидофіліну. Розітріть масу до консистенції сметани і нанесіть на обличчя на ЗО – 60 хв, після чого змийте водою і протріть шматочком лимона.

Отже, залишки продуктів не викидайте — навіть крихти їх згодяться для щоденного догляду за шкірою.

Leave a Reply