You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Гречаники

У підігріте до ЗО градусів молоко кладуть дріжджі, цукор, сіль, яйця, просіяне гречане борошно, розігріте масло, замішують густе тісто і дають йому підійти. Потім тісто ще раз вимішують і дають знову підійти, після чого викладають на стіл, посипаний борошном, і розробляють за формою батончика.

Після цього батончики надрізують через 2—3 сантиметри но­жем, змащують олією і ставлять у духовку випікатись. Спечені гречаники у гарячому вигляді змащують злегка розігрітою олією і поділяють по лінії надрізу. Готові гречаники подають з смета­ною.

На 75 грамів гречаного борошна беруть 1/2  яйця, 4 грами масла вершкового, 2 цукру, 2,5 дріжджів, 25 молока, 10 грамів масла вершкового і 1 столову ложку сметани.

Tags:

Leave a Reply