You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Голубці овочеві

Головку капусти очищають, вирізують качан, кладуть головку  у підсолений окріп і варять 10—20 хвилин. Після цього головку капусти викладають на сито, дають стекти воді, розбирають на окремі листки, які розкладають на столі.

Стебла листя треба розм’якшити сікачем або зрізати ножем. На підготоване таким чином листя капусти кладуть овочевий фарш і завертають його в листки надаючи голубцям довгастої форми.

Голубці обсмажують на ско­вороді з маслом, кладуть в неглибоку каструлю, додають сметани томату-пюре,  накривають каструлю кришкою і ставлять тушку­вати на слабий вогонь або в гарячу духовку на ЗО—40 хвилин. Під час тушкування голубці перекладають на блюдо і поливають соусом, в якому вони тушкувались.

На 1 кілограм капусти беруть: 3—4 штуки моркви, 2—3 го­ловки цибулі, по 1 штуці петрушки і селери, 2 помідори, 1 склянку сметани, по 2 столові ложки томату-пюре і масла.

Tags:

Leave a Reply