You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Харчування в дорозі

Пам’ятайте, що…

…перебуваючи в дорозі, ви завжди; можете поїсти не тільки в ресторанах, але й у кафетеріях, котрі є в залах очікування, на перонах станцій, в аеропортах і на автотрасах;

…в усіх кіосках, буфетах і палатках, розміщених на перонах і привок­зальних майданчиках, продаються пакети з закусками і кондитерськими виробами;

…у поїздах, де є вагони-ресторани або буфети, організовано розносну торгівлю: на ваше замовлення у визначений час обід буде подано в купе;

…у ранкові години до вагонів приносять гарячу каву, какао, чай, пи­ріжки, закуски;

…на бортах крилатих кораблів працюють «захмарні буфети»;

…уважні, дбайливі люли, майстри своєї справи, які працюють на під­приємствах, зроблять все, щоб пасажирові було приємно і зручно в дорозі.

Leave a Reply