You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Харчування людей розумової праці

Витрати енер­гії у них невеликі — близько 2500—2700 калорій на день, і нерідко кількість їжі, що споживається, перевищує енерговитрачання. Медики рекомендують таким особам 1—2 рази на тиждень споживати вегетаріанську їжу.

Пока­зані молочнокислі продукти (кефір, кисле й ацидофільне молоко), які при­гнічують гнилі та бродильні процеси в кишечнику.

Як новітні харчуватися хворі з пороком серця? Якщо немає задиш­ки, набряків та інших ознак порушеного кровообігу, то раціон лишається приблизно таким же, як у здорової людини.

Меню має містити достатню кількість вітамінів. Істп треба 4 рази на день невеликими порціями, щоб не перевантажувати органи травлення і серце.

М’ясо багате на повноцінні білки, і немає жодних підстав відмовлятись від нього: не слід тільки вживати жирну свинину, баранину. Несприятливо впливають і наваристі м’ясні супи, а також прянощі і гострі приправи — перець, гірчиця. Слід якнайменше вживати солі і рідини. Корисні урюк та ізюм: у них багато солей калію.

Leave a Reply