You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Кілька порад, які можна об’єднати одним словом: швидше!

*  М’ясо  з  кісткою   прожарюється   швидше,   оскільки   кістка проводить тепло і воно швидше проникає в м’ясо.

*  Яловичина вариться швидше,  якщо відбити її довбешкою або товкачиком і додати у воду 1—2 столових ложки оцту.

*  Яловичина   вариться   швидше,   якщо  звечора  її  поверхню натерти порошком гірчиці, а перед приготуванням промити хо­лодною  водою або змастити оцтом.

*  Аби швидше зварилася  курка,  її зовні  і зсередини  нати­рають  лимоном   або 2—3  години  тримають  у  суміші   з   рівних частин води і оцту.

*  Запікаючи фаршировану птицю чи дичину, не варто витрачати час на їх зашивання. По обидва боки розтину встромляють дерев’яні кілочки або сірники  (зрозуміло, без сірки)  і переплі­тають  цупкою  ниткою  або тонким   шпагатом.  Після  запікання кілочки разом з нитками видаляються легко і швидко.

*  Тушку  курки  можна  швидко очистити,   якщо  на  хвилину занурити її в гарячу воду.

*  Заморожену рибу кладуть у поліетиленову торбинку, щіль­но перев’язують ниткою, і занурюють у теплу воду — риба відта­не швидше.

*  Риба не вислизатиме з рук, якщо перед чищенням натер­ти її сіллю.

Leave a Reply