You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Це має знати кожна господарка

Як правило все, чим прикрашають їжу, служить водночас і гар­ніром до неї. Тому при виборі продуктів для оформлення тієї чи іншої страви дбайте також про те, щоб ці продукти вдало доповнювали її сма­кові якості.

Так, наприклад, кружальця лимона, якими ви гарніруєте шпроти, не тільки надають їм привабливого вигляду, а й служать вдалою смаковою приправою до цієї закуски. Тонкими кільцями ріпчастої цибулі прикрашають оселедець головним чином тому, що цибулина відповідає смаку цієї закуски.

Як зважувати без терезів? У тонкій чайній склянці вміщується: борошна —145 г, манної крупи —210, рису – 20, цукру-піску — 240, греч­ки — 215, рідини — 250 г.

У столовій ложці (з невеликим верхом): борошна — 12 г, манної кру­пи — 15, рису — 20, ячної крупи – 20, пшона — 20, цукру-піску — 15, солі – 20, жиру — 20 г.

Leave a Reply