You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Ягідні соки

Ягоди   (малину,   полуниці,   чорну   смородину)   обережно миють, відсортовують, а потім вичавлюють з них сік, пропускаючи чорну смородину через м’ясорубку, а малину і суниці злегка роздавлюють дерев яною лопа­точкою або ложкою.

Найкраще одержати сік з ягід способом випаруван­ня. Після цього гарячий сік треба негайно розлити в прошпарені банки місткістю 0,5 л, закатати їх і пасте­ризувати 20 хв. при 85°.

Залежно від міцності ягідні соки можна змішувати з яблучним (яблучно-ягідний сік). Для цього беруть 1 частину ягідного соку і змішують з 2,3 або 4 частина­ми яблучного.

Tags:

Leave a Reply