You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Український салат

Потрібні продукти: томати зелені або рожеві, пе рець солодкий червоний або зелений, морква, коріння і зелень петрушки, олія соняшникова, сіль, перець гіркий, лавровий лист.

Томати зелені або рожеві очищають від плодоніжок, миють у проточній воді і розрізають на 4—6 частин. Пе­рець солодкий червоний або зелений миють у проточній воді, дають їй стекти, видаляють плодоніжки разом з насінниками і нарізають кусочками або смужками зав­ширшки 2 см.

Моркву занурюють у воду на 15—20 хв., миють, обрізають бадилля, обполіскують і нарізають соломкою або кубиками.

Цибулю обчищають, відрізають кореневу мичку, ми­ють і нарізають пластинками завтовшки 0,5 см. Коріння петрушки миють у проточній воді, обчищають від шкі­рочки, обполіскують і нарізають соломкою.

Зелень пет­рушки відділяють від гілочок, відсортовують пожовкле листя, миють у проточній воді, нарізають кусочками завдовжки 1 см.

У банки наливають просмажену при температурі 120—130° і охолоджену до 70° соняшникову олію, кла­дуть гіркий перець і гвоздику.

Подрібнені продукти вміщують в емальовану посу­дину, додають сіль і оцет, все перемішують і уклада­ють в залиті олією банки; банки струшують, щоб ущіль­нити овочі.

Tags:

Leave a Reply