You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Тюфтельки рибні

Тюфтельки приготовляють з коропа, сазана, судака, щуки. Підготовляють рибу так само, як і при приготу­ванні риби смаженої в томатному соусі.

М’ясо риби подрібнюють на м’ясорубці разом з по­передньо розмоченим у воді білим хлібом і смаженою на соняшниковій олії цибулею. До суміші додають яйця, сіль, перець гіркий і перець запашний.

З одержаної маси приготовляють кульки (тюфтель­ки) вагою ЗО—40 г.

Голови риби, плавники, хвости і кістки заливають во­дою і варять 1 —1,5 год., потім додають сіль і лавровий лист. У готовому бульйоні варять тюфтельки.

Тюфтельки укладають у банки, заливають їх про­фільтрованим бульйоном. Банки закатують і стерилізу­ють при температурі 105° протягом 2 год.

Tags:

Leave a Reply