You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Томати, фаршировані овочевою сумішшю або овочевою сумішшю з рисом

Потрібні продукти: томати червоні, морква, біле коріння, цибуля, зелень, цукор, перець гіркий і запашний, рис, олія соняшникова.

Для фарширування використовують томати червоні з щільною м’якоттю. З помитих томатів чайною ложеч­кою або невеликим ножем видаляють серцевину, яку потім використовують для виготовлення соусу. Продук­ти обробляють так само, як і при приготуванні фарши­рованого перцю.

Фаршем начиняють підготовлені томати і складають їх на лист або тарілку. Соус готують так само, як і для фаршированих баклажанів. Для приготування соусу на 10 банок консервів місткістю 0,5 л кожна потрібно (в г): томатної маси 1600, цукру 100, солі 50, перцю гірко­го та запашного по 10 зернин.

Співвідношення   продуктів (в г) при   укладанні в| 0,5 л банки: томатів фаршированих 325, соусу 175.

У підготовлені банки заливають першу порцію соусу, потім укладають фаршировані томати і заливають дру­гу порцію соусу. Наповнені банки закатують і стерилі зують при 100° .

Leave a Reply