You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Смажене м’ясо в жирі

М’ясо нарізають кусочками вагою 30—40 г, посипа­ють сіллю (1 столова ложка на 1 кг м’яса) і так зали­шають на 5—10 хв.

У сковорідку або мілку каструлю кладуть смалець і нагрівають його до появи легкого димку (150—160°). Підготовлене м’ясо смажать до утворення рум’яної кі­рочки, а потім укладають в банки і заливають розтоп­леним жиром. Жир повинен покрити верхні кусочки м’яса.

У 0,5 л банку вміщують 400 г м’яса і 150 г жиру, негайно накривають кришкою, закатують і не стерилі­зують. Такі консерви можна розфасовувати в банки і не закатувати їх, а закрити папером і щільно обв’язати шпагатом.

Консервоване м’ясо може зберігатися при кімнатній температурі 1—2 місяці, а в холодильнику або погре­бі— 6—12. М’ясо використовують для приготування перших або других страв.

Leave a Reply