You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Рулет-філе в маринаді

Підготовлене філе нарізають смужками завдовжки 10—12 см, згортають в рулет разом з маринованою ци­булею, морквою і спеціями, укладають в банки і зали­вають маринадом.

Приготування маринованих цибулі і моркви. Цибулю обчищають, промивають, нарізають тонкими кружальця­ми завтовшки 1—2 мм і занурюють у киплячу воду на 1—2 хв. Потім цибулю кладуть у друшляк, щоб стекла вода, і вміщують в емальовану каструлю; заливають розбавленим оцтом (0,5 л води і 0,7 л 6%-ного оцту) і витримують 24 год.

Моркву обчищають, миють, нарізають зірочками, ва­рять протягом 3—5 хв., відкидають на друшляк і зану­рюють у оцтовий розчин на 24 год.

Tags:

Leave a Reply