You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Риба смажена в томатному соусі

Для приготування цих консервів придатні такі породи риби: короп, судак, щука, пеламіда, скумбрія, ставрида, бички, а також тріскове та інші філе.

Риба повинна бути без стороннього запаху. Рибу об­чищають від луски, відрізають голову, розрізають черев­це, видаляють нутрощі і старанно промивають, міняючи воду 3—4 рази.

Потім рибу нарізають на куски, переси­пають сіллю (1 столова ложка на 1 кг риби) і так ви­тримують 20—ЗО хв., після чого обкачують у борошні і обсмажують у соняшниковій олії до утворення щільної підсмаженої корочки.

Приготування томатного соусу. Нарізану кружальця­ми цибулю пасерують у соняшниковій олії до появи зо­лотистого кольору, додаючи до неї томат-пюре, воду, сіль, цукор, перець гіркий мелений, перець запашний, лавро­вий лист, гвоздику.

Суміш кип’ятять 5 хв. і вливають в неї оцет.

Tags:

Leave a Reply