You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Овочева суміш у маринаді

Для приготування овочевої суміші потрібні продукти: томати (рожеві або зелені), огірки, цвітна капуста, цибуля, морква, перець салатний або червоний, часник.

Томати відбирають дрібні, круглої або сливоподібної форми  з щільною м’якоттю і твердою шкірочкою, обривають плодоніжки і промивають у проточній воді.

Дрібні огірки миють у проточній воді і укладають в банки цілими, а крупніші нарізують кружальцями завтовшки 2—3 см.

Цибулю сортують, обчищають від лушпиння, миють у проточній воді, а потім нарізають.

Моркву сортують, миють, обрізають бадилля, обчи- щають шкірочку, обполіскують і нарізають кружальцями завтовшки 1 см.

У цвітної капусти відрізають зелене листя, розділя-ють її на окремі суцвіття і промивають.

Перець зелений або червоний відділяють від плодо ніжки, промивають і нарізають невеликими  кусочками.

Часник обчищають від лушпиння і відділяють зубки.

На дно підготовлених банок кладуть 2—3 горошин перцю запашного і 4—5 зернин гвоздики в 1,0 л банку, б горошин перцю запашного і 16 зернин гвоздики у 3 л бутлі.

Tags:

Leave a Reply