You are here: Home > Косметика > Технологія вирощування часнику

Оселедець кусочками у гірчичному соусі

Ці консерви приготовляють з оселедців, пересипають їх спеціями і заливають гірчичним соусом.

Підготовляють оселедці так, як і для рибних консер­вів з солоного оселедця, тільки філе нарізують кусочка­ми розміром 2—3 см.

Приготування гірчичного соусу

В суху гірчицю добавляють кип’ятку і замішують з неї тісто, яке заливають гарячою водою. Через 24 год. з охолодженої маси зливають воду і додають при помішу­ванні цукор, сіль, яєчні жовтки, олію, оцет і прянощі.

Гірчичну масу розбавляють борошняною заливкою, яку готують з пшеничного борошна і води. Пшеничне борошно заварюють у киплячій воді і фільтрують крізь марлю.

Tags:

Leave a Reply